Гаряча лінія Мінприроди: +38(044) 206 33 02 , Гаряча лінія Департаменту тел. ( - 0552- ) 26-31-95
 
Люби природу не як символ Душі своєї,
Люби природу не для себе,
Люби для неї.
(М. Рильський)
       

Законодавство

 

Стан довкілля

   

Корисні посилання

   

Новини

Відбулося засідання робочої групи по впорядкуванню діяльності Національного парку «Джарилгацький»

Держуправлінням було організовано проведення засідання робочої групи у форматі «круглого столу» під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Михайла Мельника.

Метою засідання було:вирішення питання щодо впорядкування діяльності і функціонування Національного парку «Джарилгацький» Участь у засіданні взяли Директор департаменту екологічного контролю природних ресурсів України Державної екологічної інспекції України Володимир Лазарєв, начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Херсонській області Петро Попович, начальник Державної екологічної інспекції Північно-Західного регіону Чорного моря Сергій Лихачов, представники відповідних територіальних служб, громадськості Скадовщини.

«Одним із самих важливих питань, яке на сьогоднішній день потребує уваги - це встановлення меж в натурі на території парку і обговорення його діяльності з громадськістю», - сказав Михайло Мельник.

Він зазначив, що по-перше потрібно упорядкувати роботу Національного парку, адже він повинен працювати у правовому полі.

За його словами, після того, як буде розроблена концепція проекту, його буде винесено на обговорення членам робочої групи, які в свою чергу внесуть пропозиції і корективи.

Представники адміністрації парку повідомили, що проект організації території з поточного року почне розроблятися, але необхідно провести тендер, щоб визначити виконавця.

У разі використання інформаційного матеріалу посилання на офіційний сайт Держуправління, обов'язкове