Гаряча лінія Мінприроди: +38(044) 206 33 02 , Гаряча лінія Держуправління тел. ( - 0552- ) 26-31-95
 
Люби природу не як символ Душі своєї,
Люби природу не для себе,
Люби для неї.
(М. Рильський)
       

Законодавство

 

Стан довкілля

 

Погода

 
 

Радіація

02.02.2011 рівень радіації по м.Херсону складає
13 мкр/год

 

Корисні посилання

 

Новини

22 листопада 2011 року Держуправлінням проведено засідання координаційної ради

З метою виконання рішення №6 Координаційної ради з питань формування національної екологічної мережі від 16 грудня 2010 року, зокрема у частині здійснення заходів, спрямованих на охорону і збереження степових екосистем та розглянувши рекомендації Національного екологічного центру України Держуправлінням 22 листопада 2011 року проведено засідання координаційної ради з питань формування національної екологічної мережі області. Основним питанням порядку денного було перспективи збереження цінних природних степових комплексів області.
     В результаті обговорення до рішення засідання координаційної ради включено низку тематичних заходів і рекомендацій, а саме:
1. Продовжити роботу над резервуванням цінних природних комплексів для подальшого заповідання.
2. Передбачити кошти на проведення у 2012 році інвентаризації та картування степових ділянок з фонду охорони навколишнього природного середовища.
3. Херсонському обласному управлінню лісового та мисливського господарства надавати до Держуправління на узгодження картографічні матеріали територій, що плануються заліснюватися.
4. Забезпечить позначення на картографічних матеріалах та матеріалах землевпорядкування степових ділянок на основі наукових досліджень Херсонського державного університету та ін.

У разі використання інформаційного матеріалу посилання на офіційний сайт Держуправління, обов'язкове